Rezultate

Rezultatele Proiectului
        Stimularea interesului firmelor mici si mijlocii din zona transfrontaliera (Judetul Timis si districtele Banatul Central, Banatul de Nord si Banatul de Sud) precum si a tuturor organizatiilor interesate cu privire la oportunitatile oferite de catre acesta prin conferinta de deschidere  a proiectului.
         Campanii media, diseminare de materiale promotionale si de informatii referitoare la proiect si modalitatile de acordare a marcii "Made in Banat" prin activitatea de promovare.
        Procedura de acordare a marcii este un instrument de recunoastere a calitatii produselor si serviciilor regionale specifice.
        Infiintarea unei retele comune de cooperare formata din actori locali/regionali care sprijina dezvoltarea economica a regiunii Banat si stimuleaza cooperarea transfrontaliera intre Romania si Serbia in cadrul Pactului de cooperare.
        Acces la informatii de interes precum posibilitatea de a contacta parteneri de afaceri, cunoasterea organizatiilor care isi pot aduce aportul in dezvoltarea activitatii firmei, identificarea unor oportunitati de afaceri prin baza de date.
        Informatii teoretice si practice pentru sprijinirea dezvoltarii economice a firmelor si constientizarea importantei promovarii produselor sub marca regionala "Made in Banat" prin work-shopuri.
        Promovarea produselor/serviciilor afiliate marcii sau ale celor care intentioneaza sa poarte marca Made in Banat prin doua expozitii organizate de catre Camera Economica Regionala Pancevo si Camera Economica Regionala Zrenjanin.
        Diseminarea rezultatelor proiectului precum si asigurarea sustenabilitatii proiectului prin conferinta finala organizata la Timisoara.